Freds gennembrud kom ikke bag på Andreas Pereira

Freds præstationer på træningsbanen sidste sæson var med til at overbevise hans medspillere om, at brasilianeren ville blive et hit på Old Trafford. Sådan lyder vurderingen fra Freds landsmand, Andreas Pereira, som hele tiden har set et stort lys i Fred.

Efter en sløv start i klubben, er Manchester Uniteds nr. 17, endelig ved at etablere sig selv som en profil i klubben, efter i denne sæson at have leveret en række imponerende præstationer. og sat sig solidt på en af pladserne på Uniteds centrale midtbane. 

Fred, som i sommervinduet 2018 blev hentet til klubben fra ukrainske Shaktar Donetsk for knap en halv millard danske kroner, skulle ellers bruge noget tid på at vænne sig til tempoet i Premier League og lignede i lang tid et regulært feljkøb. Blot 13 liga-optrædener fra start blev det til for brasilianeren i hans første sæson i klubben, som da også var en turbulent sæson for klubben, som blandt andet bød på et trænerskifte undervejs. 

Netop det trænerskifte har dog vist sig sidenhen at udarte sig positivt for den nu 27-årige midtabnespiller, da brasilianeren ser ud til for øjeblikekt at være en af Solskjærs foretrukne på den centrale midtbane. 

22 kampe fra start er det blevet til i ligaen i denne sæson for Fred, som særligt i de seneste par måneder op til nedlukningen af ligaen, var umulig at komme udenom, når nordmanden skulle vælge sin startopstilling. Freds opblomstring har for mange virket til at komme mere eller mindre ud af det blå, men hvis man spørger Freds holdkammerat og landsmand, Andreas Pereira, så kom det ikke som nogen overraskelse for Freds holdkammerater, at brasilianeren endelig slog igennem. Freds præstationer på træningsbanen allerede sidste sæson, overbeviste dem nemlig om, at han besad et særligt potentiale. 

– Til træning og i klubben generelt, der ved folk godt, at han er en god spiller, siger Andreas Pereira ifølge Manchester Evening News og uddyber: 

– Når en spiller kommer til klubben, lægger du gerne mærke til, om han er et es, eller om han måske ikke kan tage springet op. Det problem havde Fred aldrig i truppen. Han er en virkelig god spiller. Virkelig god. 

Andreas Pereira, som selv har brasiliansk baggrund, undrer sig ikke over, at gennembruddet tog lidt tid for Fred, der som bekendt skiftede til Premier League fra dne ukraniske liga. 

– Det er helt normalt. Det første år, hvor han ankom, skulle han bruge tid på at vænne sig til England sammen med sin familie. Det er helt normale ting, som fans måske ikke altid kan se på banen og derfor ikke forstår. 

Den gradvise tilvænning kom dog efterhånden, og Freds opblomstring på banen, kan ifølge Periera tilskrives de ydre faktorer uden for banen.

– Med tiden er han blevet mere afslappet. Han er nu faldet til, hans familie har det godt. Han træner bedre hver dag og i år har han forbedret sig fra kamp til kamp. Han føler sig godt tilpas på holdet og nu kan han vise sin fodbold frem. Jeg har altid vidst, at han var god, det var bare et spørgsmål om, at folk udenfor fik han ægte Fred at se. 

 

 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sir Alex' imponerende arbejdsmoral må beherskes af hustruen derhjemme

Næste artikel

Stor nyhed: United får lov til at teste ståpladser

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share