Sir Alex: Nu skriver du under, Rio

Forhandlingerne er officielt brudt sammen, men det er Sir Alex Ferguson ligeglad med. Faktum er, at Rio Ferdinand har et tilbud liggende på bordet og det…

Forhandlingerne er officielt brudt sammen, men det er Sir Alex Ferguson ligeglad med. Faktum er, at Rio Ferdinand har et tilbud liggende på bordet og det må meget gerne blive underskrevet nu og her, beordrer Fergie.

United-bossen gider ikke have nogle uafklarede ting liggende i kulissen, når United offcielt sparker sæsonen igang i den anden uge af august med en Champions League-kvalkamp og det eneste der mangler, før det ønske er opfyldt, er at den tidligere Leeds-forsvarer finder en kuglepen frem og skriver en autograf.

“Vi vil have Rio til at skrive under nu, for det vil give hele denne sag dødsstødet. Det har skabt problemer og en dagsorden, som vi her i klubben ikke har bedt om. Rio har fået et fantastisk tilbud, og jeg tror der resterer et enkelt møde mellem hans agent og David Gill, hvilket jeg håber vil blive afholdt meget snart.”

“Vi ønsker at være fuldkommen klar til Champions League-kvalen om en måned med viden om, at alle mand bliver her. Det ønske kan blive opfyldt ved at Rio skriver under, og det håber jeg virkelig han gør,” udtaler en utålmodig Fergie.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Nyt fra FC United

Næste artikel

Van der Sar: Tre år i mig endnu

ANNONCE