Sir Alex ude efter Van der Vaart

De fleste fodboldelskere har forlængst bidt mærke i den store talent masse, der er i den hollandske fodboldgigant Ajax Amsterdam.

Den hollandske hovedstadsklub er ved at opleve en renæssence fra deres storhedstid tidligt i halvfemserne, hvor klubben toppede ved Champions League sejren i 1995.
Ajax var tæt på at nå Champions League semifinalen i sidste sæson, men måtte i kampens sidste minutter se sig slået af italienske AC Milan, som siden vandt turneringen.

Ajaxs præstation i Champions League sidst år imponerede mange, ikke mindst fordi holdet havde en gennemsnitsalder på omkring 23 år.

Det ahr nu fået både Liverpools manger Gerard Houllier og Uniteds Sir Alex Ferguson til at rette blikke mod den unge komet, Robin van der Vaart.

Den 20-årige wing havde en drømmesæson sidste år og viste at han stadig holder de gode takter ved den netop afholdte Amsterdam Tournament, hvor Houllier roste den unge hollænders indsats, efter Liverpool havde spille 1-1 med Ajax.

Det er BBC, som mener, at Sir Alex Ferguson er gået ind i kampen om det unge talent, som Ajax prøver at beholde for at undgå en masse talent flugt igen som i 1995.

Van der Vaart har fået sit gennembrud efter at være udviklet af Ajaxs kendte fodboldskole, som bl.a. Patrick Kluivert og Edgar Davids også kommer fra.

Forrige artikel

Kenyon vil forlænge med Fergie

Næste artikel

Roeder advarer Sir Alex: Defoe er ikke til salg

ANNONCE