Sir Alex vil have færre TV-kampe

United har i denne sæson spillet på stort set alle mulige tidspunkter af døgnet, og det må man søge at få stoppet, det gav Fergie udtryk før dagens kamp…

United har i denne sæson spillet på stort set alle mulige tidspunkter af døgnet, og det må man søge at få stoppet, det gav Fergie udtryk før dagens kamp mod Southampton.

Man må som bekendt ikke sende fodbold i England på lørdage, mens bolden ruller i Premier Leagues eftermiddagskampe – præcis som man kender det fra SAS Ligaen. Det gør at stort set alle Uniteds kampe flyttes til andre tidspunkter til fordel for TV-kanalerne, men nu må det snart være nok af hensyn til fansne.

“Vi kan sagtens leve med TV-kanalernes magt, for sådan er det bare at være professionel indenfor fodboldverdenen. Men jeg er ikke sikker på, supporterne er særlig glade for dem, specielt ikke dem, der rejser til hver en udekamp.”

“De mennesker bliver nødt til at stå op midt om natten for at nå til en formiddagskamp, eller må finde sig i at komme vanvittigt sent hjem efter en mandagskamp. Vi må holde et vågent øje med TV-situationen for fansnes skyld, så den ikke tager fuldkommen overhånd,” mener den skotske manager.

For at understrege problemet med de mange ud- eller fremskudte kampe, kan det nævnes, at dagens hjemmekamp mod Southampton var den første hjemmekamp i denne sæson med start lørdag klokken 16.00. Næste hjemmekamp med samme starttidspunkt kommer først, når Aston Villa gæster i slutningen af januar.

Forrige artikel

Fergie: Wenger må lære at tabe

Næste artikel

United igen overlegne og vandt let

ANNONCE