Sir Bobby Charlton står for skud?

Malcolm Glazers næste træk i Manchester United vil ifølge dagens udgave af The Daily Mirror være at fyre Sir Bobby Charlton fra Manchester Uniteds…

Malcolm Glazers næste træk i Manchester United vil ifølge dagens udgave af The Daily Mirror være at fyre Sir Bobby Charlton fra Manchester Uniteds bestyrelse.

Charlton, som er en af de største legender i klubbens historie, er æresmedlem af Manchester United FCs bestyrelse, og det er den plads som Glazer vil tage.
Administrerende direktør og bestyrelsesmedlemmet i Manchester United, David Gill, vil også blive smidt ud af fodbold-klubbens bestyrelse, skriver avisen.

Dette vil uden tvivl være prikken over i”et og et klart bevis på at Glazer på ingen måde har nogen respekt over for Manchester Uniteds historie. Ikke nok med at have over 600 kampe for United, så var Charlton også en af de få overlevende fra katastrofen i 1958. Han genoptog sin fodboldkarriere og ti år efter vandt han Europa Cuppen med Sir Matt Busby.

Det vil også gøre Sir Alex Ferguson rasende. Fergie og Charlton har gennem Fergusons 18 år på Old Trafford opbygget et tæt venskab.

Afskedigelsen af Sir Bobby Charlton kommer på baggrund af, at Glazer ikke ser nødvendigheden i to bestyrelser.
Ifølge avisen, så vides det ikke om Charlton vil blive tildelt en anden rolle i virksomheden.

Forklaring på de to bestyrelser:
Der er to bestyrelser i Manchester United.
Bestyrelsen i Manchester United er den, som styrer firmaet Manchester United. Den består ligenu af: David Gill, Andy Anson, Nick Humby, Brian Glazer, Avram Glazer og Joel Glazer.

Den anden bestyrelse er i fodbold-delen af klubben. Den hører altså under den tidligere nævnte bestyrelse og det er her, hvor Sir Bobby Charlton og David Gill er medlem.

På billedet ses Charlton med Eusebio inden Champions League finalen på Old Trafford for to år siden.

Forrige artikel

United har forhørt sig på Vicente

Næste artikel

Forlængelse af One United?

ANNONCE