Skade giver udfordringer på målmandsposten op til sæsonstart

Tom Heaton er blevet skadet og er ude de første uger af sæsonen, hvilket kan betyde at Dean Henderson må blive i klubben.

Der har været stor udskiftning i målmandsgruppen hos Manchester United. Først forlod David De Gea klubben, mens Onana kom ind som ny førstemålmand. Derudover er ungdomsmålmændene Nathan Bishop rykket til Sunderland, mens Matej Kovar virker til at være på vej til Bayer Leverkusen.

Men nu virker det til at der bliver sat en stopper for flere udskiftninger. For reserve målmanden Tom Heaton er blevet skadet og vil som minimum være ude de første uger af sæsonen. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside. Tom Heaton har i løbet af sæsonen været rygtet til Luton Town, men fik ikke lov at skifte, da klubben forventede at sælge særligt Dean Henderson. Men nu må den 37-årige Heaton altså starte sæsonen helt uden for banen.

Dette kan også få indflydelse på Dean Hendersons fremtid i klubben, da man nu er uden en backup til Onana. Tidligere på sæsonen var Manchester United på jagt efter en ny backup hvor blandt andet Zion Suzuki fra japanske Urawa Red Diamonds var et varmt navn. Ifølge Manchester Evening News afviste den unge japaner dog et skifte til det engelske på nuværende tidspunkt i hans karrierer. Derfor formodes det også, at Henderson må blive i klubben for nu.

3 kommentarer
 1. Tja surt show for Henderson, havde ellers set frem til hans exit efter hans udtalelser om at “han ikke gad stå for United”…

  Syntes måske det er en smule bekymrende at hele tre keepere har fået lov til at smutte og kun en er hentet ind….Bishop viste ikke noget mod Wrexham, tværtimod, men ok alle keepere har en dårlig dag i ny og næ.

  GGMU

 2. De skulle alle have haft lov til at smutte… som Guardiola siger, “hvis ikke de vil spille for klubben, holder ingen på dem”.
  en klub som United, burde altid kunne finde en, som med glæde vil agere backup, og det sker så sjældent at en målmand bliver skadet,…

 3. OH

  Rigtigt, men syntes nu ikke der er grund til at spendere penge på en ny reserve keeper når vi har emner i klubben i forvejen, det er mere der jeg har en anke.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Caught Offside: Inter overvejer United-angriber

Næste artikel

Bayern franskmand er alternativ til Maguire

ANNONCE