– Skaderne gjorde udslaget

Jose Mourinho kalder det en nødvendighed, ikke en gambling, at han nu satser 100% på at vinde Europa League.

– Ingen af de skadede spillere vil nå tilbage i denne sæson. Men dem vi har til rådighed er klar og friske til kampen i morgen. Jeg er stolt over at vi nu mangler en kamp for at stå i en europæisk finale, efter alle de skader vi har haft. Det har gjort det svært at rotere og spare spillere. Vi må give alt hvad vi har i morgen, siger Jose Mourinho.

Dermed står det klart, at folk som Ashley Young, Luke Shaw, Marcos Rojo, Zlatan Ibrahimovic og Timothy Fosu-Mensah er ude resten af sæsonen. Til gengæld trænede unge folk som Matthew Olosunde, Demetri Mitchell, Matthew Willock og Axel Tuanzebe med i dag, forud for morgendagens vigtige kamp mod Celta Vigo.

Et par unge spillere fik spilletid i søndags i udekampen mod Arsenal, og netop det nederlag har gjort, at United nu har mere end almindelig svært at nå en billet til næste års Champions League via Premier League. Men det var ikke et svært valg eller gambling, det var en konsekvens af alle de skader United har været ramt af, lød det fra Mourinho på dagens pressemøde.

– Det er simpelt. Vi spillede 17 kampe på syv uger med 16 spillere til rådighed. Det er ikke gambling, det er en simpel beslutning baseret på ren og skær fornuft. Da vi indenfor kort tid mistede Smalling og Jones i forbindelse med landskampene, og så kort efter mistede Rojo og Zlatan mod Anderlecht var det svært. Specielt når vi umiddelbart efter mister vores alternativer i form af Young, Shaw og Fosu-Mensah.

– Nu er vi i denne situation, og vi vil kæmpe alt hvad vi kan i morgen for at nå finalen. Men uanset hvad er der intet vi fortryder. Alle her i klubben, spillerne, mig, trænerstaben og alle andre der arbejder her giver alt hvad de har. Og når man gør det, så er der ingen problemer, lød det fra Mourinho.

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Vigtigt at komme i Champions League

Næste artikel

Optakt: Manchester United - Celta Vigo

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share