Skadesopdatering: Chris Smalling træner med igen

Marcos Rojo og Marouane Fellaini er efterhånden de eneste Manchester United-spillere på skadeslisten. Det bekræftede Ole Gunnar Solskjær overfor MUTV mandag.

Når “de røde djævle” møder Burnley tirsdag aften, har de næsten en fuld trup til rådighed. Chris Smalling er ved at være klar igen, efter at han har siddet udenfor siden starten af december med en skade i foden. 

– Chris har trænet med i en uge, og han ser godt ud. Så nu er det bare et spørgsmål om, hvornår vi skal have ham ind på holdet igen, sagde Ole Gunnar Solskjær om englænderen, der fik en tre-årig kontraktforlængelse i Manchester United, fire dage før at Jose Mourinho blev fyret. 

Smalling klarmelding betyder, at Marcos Rojo og Marouane Fellaini er de eneste skadesramte United-spillere.

Solskjær: Intet problem at rotere

Spørgsmålet er, om det snart bliver en udfordring for den midlertidige manager at holde alle trupmedlemmer glade og tilfredse med deres mængder af spilletid. 

– Indtil videre har det ikke været noget problem. Vi har haft mange kampe. Når det begynder at blive én kamp om ugen, bliver det måske et problem, sagde Solskjær på sit pressemøde mandag. 

– Vi roterer jo også i kampene. Når vi kan sætte Anthony Martial og Marcus Rashford ind i stedet for Alexis Sanches og Romelu Lukaku, som gjorde det fantastisk (mod Arsenal, red.), er det kun en fordel. Spillerne har været virkelig gode til at holde sig parate og være klar, når de bliver sat ind. 

Læs også fra pressemødet: Solskjær forventer ingen transferaktivitet

Forrige artikel

Ole Gunnar: Jeg forbereder United på næste sæson

Næste artikel

Herrera fokuserer ikke på ny kontrakt

ANNONCE