Tag på bar til Europa League-finalen i næste uge

Både i København og Aarhus har vi lavet en aftale med barer i forbindelse med Europa League-finalen mod Villareal.

Der bliver mulighed for at se Uniteds Europa League-finale mod Villareal i næste uge på den nyligt åbnede Panenka Bar i Aarhus samt på Proud Mary i København.

På Panenka Bar i Aarhus har vi lavet en aftale, som efter planen også kommer til at fortsætte i den kommende sæson, hvor førstesalen bliver til United-fans, og her vil der være øl til 39 kroner (49,- normalt). Førstesalen er begrænset til 60 gæster, så her er det først til mølle. Hvordan vi kommer til at løse det fremover må vi se på, alt efter hvilken opbakning der er til at komme på bar og se United i Smilets By.

Dørene til baren er åbnet fra eftermiddag men kom i god tid, hvis du vil have plads ovenpå. Der bliver vist finale i stueetagen også.

På Proud Mary i København åbner dørene klokken 18, og der blandt andet en kombineret burger+øl menu, optaktsquiz, hvor vores egen Selver Elezovic blandt andet er medvært.

Kampen starter klokken 21, og i det tilfælde at den ender i forlænget spilletid, vil denne blive efter klokken 23:00, hvor barer i øjeblikket skal lukke. Selvom United selvfølgelig er vigtige, så er der ikke huller i corona-protokollen, der giver mulighed for, at barerne i det tilfælde kan holde ekstraordinært åben. 

Vi håber selvfølgelig, at Cavani og Bruno Fernandes plaffer et par kasser i mål, så det ikke bliver aktuelt.

Uanset hvad håber vi, at folk vil støtte op om de aftaler, vi har fået på plads.

Hvis der er nogle, der kender til barer uden for København og Aarhus, hvor United-fans samles til finalen, så skriv os lige en besked, så laver vi en liste herunder.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Romano bekræfter Uniteds interesse i Sulemana

Næste artikel

Skadesopdatering: Europa League-finale kan blive uden Maguire

ANNONCE