Skadesupdate: James ude mod FC Astana

Ole Gunnar Solskjær kunne blandt andet fortælle til dagens pressemøde, at Daniel James ikke kommer til at spille i morgendagens kamp mod FC Astana grundet en skade fra Leicester-kampen.

Solskjær må undvære flere store navne til Europa League-åbneren mod FC Astana fra Kazakhstan. Det gælder både Pogba, Martial, Shaw og James, som alle er blevet meldt ude af United-træneren. 

– Jeg tror ikke, vi får set Paul (Pogba, red.) eller Anthony (Martial, red.), jeg er sikker på, vi ikke får dem at se. 

– Luke (Shaw, red.) er ikke klar endnu. Dan (James, red.) er lige på vippen. Han missede træning i dag, og måske er han længere ude end forventet, men forhåbentligvis er han tilbage til weekendens kamp. 

Lidt godt nyt er der dog kommet ud af nordmandens pressemøde, idet både Lingard og Dalot er blevet klar. 

– Jesse (Lingard, red.) er tilbage, hvilket er godt. Han havde en dårlig tid med England, men forhåbentligvis får vi ham på banen, så vi kan kickstarte hans sæson. 

– Diogo (Dalot, red.) er også tilbage. Han har trænet med i noget tid nu, men vi skulle være helt sikre, før vi kastede ham i kamp. Vi kunne nok godt have haft ham på bænken mod Leicester, men nu er han helt klar. 

Manchester United tager hul på Europa League i morgen med første kamp på Old Trafford mod FC Astana. Kampen bliver fløjtet i gang kl. 21:00. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

En umulig opgave: De fem bedste De Gea-redninger

Næste artikel

Bekræftet: Lindelöf får ny kontrakt til 2024

ANNONCE