Skadesupdate: Lindelöf klar mod Tottenham

Ole Gunnar Solskjær har nyt på skadesfronten forud for kampen mod Spurs, hvor han blandt andet melder Victor Lindelöf klar til kamp.

United-træneren fortæller til pressemødet, at den svenske midtstopper er fit for fight, mens Romelu Lukaku fortsat må sidde ude. 

– Lindelöf har det fint, men Lukaku er ikke fit. Lukaku har arbejdet med fysioterapeuterne de seneste par dage, så jeg tror ikke, han bliver klar til denne kamp heller. 

Den svenske landsholdsspiller blev skiftet ud tidligt i anden halvleg mod Inter Milan på grund af en skade, men har trænet med resten af holdet i går. 

Lukaku har stadig ikke spillet en kamp for United i pre-season, men Solskjær fortryder ikke, at han har taget den belgiske angriber med på pre-season-tour. 

– Han blev skadet til træning, så han måtte blive her. Hvis det havde været værre, ville vi sende ham hjem, men han arbejder med fysioterapeuterne her. 

United har indtil videre vundet tre ud af tre kampe under pre-season, og Premier League-åbneren mod Chelsea kommer kun tættere på med lidt over to uger til. 
 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

Solskjær stresser ikke over transfersituationen

Næste artikel

Solskjær: Fans vil ikke vende sig mod Pogba

ANNONCE