Skadesupdate: Pogba tvivlsom mod Arsenal sammen med en lang række andre spillere

På sit pressemøde her til morgen forud for kampen på mandag mod Arsenal, kunne Solskjær berette om flere tivlsomme spillere til opgøret, heriblandt Paul Pogba, som ellers fik 90 minutter senest mod Rochdale. De mange skader kan til gengæld måske betyde en startplads til Mason Greenwood

Manchester United er hårdt ramt af skader for tiden. Eric Bailly og Tim Fosu-Mensah er ude med langtidsskader, mens Phil Jones og Anthony Martial begge er ude indtil efter landsholdspausen. Ligeledes er Marcus Rashford, Diogo Dalot og Angel Gomes sidelinjet, Luke Shaw er på vippen og nu melder Paul Pogba, som ellers var tilbage i startopstillingen mod Rochdale sig så også tvivlsom til Uniteds mandagskamp i Premier League mod Arsenal. 

Pogba fik 90 minutter i Uniteds liga cup kamp mod Rochdale, men var efterfølgende fraværende til en ‘team-bonding’ middag umiddelbart efter kampen i onsdags. På dagens pressemøde spurgte de fremmødte journalister ind til det spørgsmål, og her kunne Solskjær fortælle, at Pogba pådrog sig en hævet ankel mod slutningen af kampen, som betød, at han ikke deltog i middagen og nu også er tvivlsom til opgøret på mandag i Premier League. 

– Situationen er, at han færdiggjorde kampen (mod Rochdale, red.), hvilket var fantastisk, men han fik et slag på sin ankel, som nu er meget hævet, så det var bedre for ham ikke at tage derhen (til middagen, red.) med holdet og han er i en kamp mod uret for kampen mod Arsenal, går jeg ud fra. Ja, han er tvivlsom, men det er bare sådan det er, sagde Solskjær. 

Om de øvrige spillere på skadeslisten havde Solskjær følgende at sige: 

– Luke (Shaw, red.) er tilbage i træning i dag, så lad os se, hvordan det går med ham. Han nærmer sig, så lad os se, hvordan han reagerer de næste par dage. Han har arbejdet virkelig hårdt, så vi håber at få ham at se før landsholdspausen. Måske på mandag, jeg er ikke helt sikker, men måske. Vil Rashford og Martial blive klar? Jeg ville ikke satse mit liv på det, nej, men det er en del af spillet. Man må arbejde med det, man har, og vi ser selvfølgelig frem til kampen. 

De mange skader betyder til gengæld, at der måske kan blive plads til Uniteds unge redningsmand fra forleden, Mason Greenwood i startopstillingen til kampen mod Arsenal. 

– Det kunne være, fordi han har bevist, de sidste par kampe, han har startet mod Astana og Rochdale, at han er farlig inde i boksen. Hvad der også har begejstret mig ved ham er, at han i den periode, vi er i lige nu, har han ikke forpasset sine chancer for at afslutte. Når du ikke engang er 18 år endnu, og du bliver ved med at tro på dig selv, så får du også chancerne, så jeg er slet ikke bekymret for ham. Vi har taget os af ham. Vi kan ikke bare kaste ham ud på dybt vand hele tiden, men han har bevist i de her kampe, at han er klar til det. Nu premier League? Jeg har weekenden til at tænke over det, afslutter Solskjær. 

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Podcast: Treenighed og Arsenal-optakt

Næste artikel

Liverpool beskylder United-fans for krænkelser i damekamp

ANNONCE