Ole Gunnar Solskjær OldTrafford.dk

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

Vil du være med på Danmarks største Manchester United-medie? Så har du chancen nu, da vi søger nye skribenter til OldTrafford.dk til den kommende sæson. Læs mere her.

OldTrafford.dk søger dedikerede Manchester United-fans, der kan og har lyst til at bidrage til Danmarks førende Manchester United-website.

Hvad indeholder rollen som skribent?

Vi søger frivillige skribenter til vores fællesskab, som har mod på udfordringer, masser af United-nørderi og et fedt socialt miljø.

Skribenterne er det kød og blod, som OldTrafford.dk er lavet af. Det er dem, der sørger for at hjemmesiden er opdateret med nyheder, at der altid er en optakt, et referat og karakterer i forbindelse med Uniteds kampe, samt at danske røde djævle får serveret skarpe holdninger igennem blogs. Det er en stor (men sjov opgave), og vi har brug for at opruste med et par ekstra kvinder eller mænd.

Vores forventninger til dig er, at du

  • Er fan af Manchester United.
  • Har en stor og bred viden om Manchester United og engelsk fodbold generelt.
  • Kan formulere dig sprogligt og grammatisk korrekt.
  • Kan læse og forstå engelsk.
  • Har tid og lyst til at gøre OldTrafford.dk bedre.
  • Kan indgå i et team på et travlt website, hvor der bliver stillet krav til dig.
  • Gerne selv har idéer til nye artikler og andre måder at dække Manchester United på.
  • Bidrager til kampdækning et par gange om måneden.
  • Kan levere minimum 10 artikler om måneden på sitet.

Til gengæld får du en uvurderlig skriveerfaring. Mange af vores skribenter har gennem tiden brugt OldTrafford.dk som springbræt til deres journalistuddannelser og har siden fået flotte karrierer i mediebranchen.

Samtidig bliver du en fast del af et fantastisk crew, hvor en uformel tone og frivillighed er kerneværdier. Vi mødes flere gange om året, planlægger ture til Manchester og afholder events for danske United-fans.

Derudover har vi sæsonkort til Old Trafford, som man også får mulighed for at benytte sig af.

Hvad er OldTrafford.dk?

OldTrafford.dk blev oprindeligt skabt af de dengang to 17-årige drenge Casper og Bo, der egentlig bare ville lave et website om deres favoritfodboldklub i deres fritid. Sidste år fyldte hjemmesiden 20 år og har udviklet sig til at blive den absolut største Manchester United-hjemmeside i Danmark.

Vi leverer i gennemsnit over 4 daglige nyheder om klubben og har cirka 60.000 unikke brugere om måneden. Derudover udkommer vi med en ugentlig podcast.

I oktober 2023 blev OldTrafford.dk solgt til Manchester United Supporters Club Scandinavia – den officielle supporterklub i Danmark, Sverige og Norge.

Supporterklubben ønsker at bygge videre på det store fællesskab, OldTrafford.dk har skabt for danske fans gennem de sidste 20 år, hvor drivkraften alle dage har været passionen for Manchester United. Det fortsatte mål er at drive og sammen udvikle endnu bedre indhold og tilbud til danske United-fans.

OldTrafford.dk er skabt af United-fans, for United-fans. Alle bidrag på hjemmesiden laves, fordi vi synes det er sjovt, og fordi vi elsker klubben.

Sådan søger du

Hvis du er interesseret i stillingen som skribent, så send dit CV, en motiveret ansøgning og dine kontaktoplysninger samlet til thobias@oldtrafford.dk. Du er også velkommen til at skrive en mail til samme adresse, hvis du har et spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfristen er søndag d. 14. juli 2024 kl. 10:00. 

Forrige artikel

Sæsonens øjeblik? »Dét rummer så meget United-DNA«

Næste artikel

Fabrizio Romano: Kontraktforlængelse til ten Hag er et spørgsmål om tid

ANNONCE