Skuffet Carrick: Greb ikke chancen

Michael Carrick har svært ved at skjule sin skuffelse over Manchester Uniteds Champions League-fiasko i München.

Drømmen om at sende Bayern München ud af Champions League levede især i to minutter i München, men efter at have været foran 1-0 tabte United 1-3 til de tyske mestre.

Det er en bitter pille at sluge for Michael Carrick.

– Det er dybt skuffende. Vi gav os selv et fantastisk udgangspunkt ved at score først, og det var noget af en mavepuster at indkassere 22 sekunder senere. Wayne havde en fantastisk chance for at score igen, men det var ikke vores dag.

– Det er hårdt at være i drømmeland over scoringen, for så at få en spand kold vand i hovedet det næste øjeblik, men det er noget vi skal kunne håndtere. Vi var stadig helt inde i kampen indtil det andet mål, det var en dræber, siger Carrick til Sky Sports.

Midtbaneveteranen går for første gang i sin United-tid en sæson uden Champions League-bold i møde. Carrick håber, det bliver et engangstilfælde.

– Det ville altid blive svært at komme videre herfra. Vi er ikke i Champions League i næste sæson, ikke på grund af det, som skete i aften, men fordi vi har været svage sæsonen igennem. Nu må vi slutte bedst muligt af og så ellers starte på en frisk i næste sæson med tro på, at vi kan vinde mesterskabet og komme tilbage i Champions League.

Bayern er sammen med Chelsea, Real Madrid og Atletico Madrid klar til semifinalen.

Forrige artikel

Exit Champions League

Næste artikel

Moyes: Småfejl blev afgørende

ANNONCE