Skuffet Fulham-manager: En ondskabsfuld kamp for os

Marco Silva er skuffet, efter hans hold måtte se sig slået af et sent Garncho-mål. Fulham-manageren mener, at hans mandskab fortjente mere.

Fulham pressede på og viste gode takter, men måtte tage fra Craven Cottage uden nogle point. Fulham-manager Marco Silva kalder det for en ondskabsfuld kamp.

– Det er hårdt. Det var en ondskabsfuld kamp for os. Desværre den anden i streg og mod to Manchester-hold. Måden vi spillede på, måden vi præsterede. Vi fortjente mere.

Fulham tabte sidste weekend mod Manchester City på et mål i overtiden af Haaland, og Marco Silva vil sørge for, at hans mandskab er helt fokuseret hele kampen.

– Vi skal lære af de her momenter, for vi kan aldrig tabe fokus mod sådanne hold. Vi tabte fokus et par gange, og de kan straffede en. United kom og spillede næsten kun kontrabold for at udnytte det.

Marco Silva så sit hold spille op med United i flere gange i kampen, og Marco Silva er egentlig tilfreds med sit mandskabs præstation.

– Jeg synes, at vi gjorde det okay i første halvleg, og anden halvleg var virkelig god fra os. Vi var nok det hold, der var tættest på at få noget mere, men så kom det sene mål.

– Det her er Premier League, og hvis du mister fokus i bare ét sekund, kan de straffe dig. Det er realiteten, og det må vi lære af.

Forrige artikel

Karakterbogen: Magiske Eriksen

Næste artikel

Ten Hag: Du har brug for et helt hold for at vinde trofæer

ANNONCE