Karakterbogen: Magiske Eriksen

Karakterbogen fra udesejren mod Fulham er landet. Store præstationer fra Christian Eriksen og David de Gea overskygger den mindre gode indsats fra Anthony Elanga og Tyrell Malacia.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea– 8

Vanvittig stærk præstation af spanieren. Sikre hænder som blev krydret med flotte kampafgørende redninger. Han har virkelig fået bygget noget på i spillet med bolden. Byder Christian Eriksen op til dans ift. titlen som kampens spiller.

Tyrell Malacia – 3

Der var svære betingelser for Malacia i dag. Grundet en karantæneramt Dalot havnede venstrebacken på en uvant position. Det så mildest talt akavet ud. Skulle forsøge at holde den garvede Willian i skak. Det lykkedes han ikke med, og den unge hollænder stod skidt placeret ved Fulhams udligning.

Victor Lindelöf  – 6

Foretrukket frem for Harry Maguire. Leverede en solid præstation i samarbejde med Martinez.

Lisandro Martinez – 7

Han har været en genial signing! Argentineren har en kæmpe betydning for Erik ten Hags mandskab. Uhørt højt bundniveau. Viste sig her til aften igen igen positivt frem.

Luke Shaw – 7

Kroner en fortjent VM-udtagelse med en solid præstation i dag. Godt tempo, dejlige afleveringer og duelstærk.

Casemiro – 7

Midtbanen med Casemiro og Eriksen er efterhånden ved at være sat. Midtbaneslideren havde en vigtig bolderobring ved scoringen til 0-1. Laver alt det beskidte arbejde og står som regel altid rigtigt placeret. Han har stadig for langsom og for dårlig boldomgang til tider.

Christian Eriksen – 8 (Kampens spiller) 

Så kom den! Danskerens første mål for United og så endda i sin Premier League-kamp nr. 250. Kunne også være blevet dobbelt målscorer. Jeg har ikke roser nok til den mand. Lynende intelligent fodboldspiller, og han har på rekordtid fået opbygget stærke relationer til sine holdkammerater. Prikken over i’et var den sublime assist til sejrsmålet.

Anthony Elanga – 4 (Ud 56′) 

Endnu engang var det en anonym indsats fra den hurtige svensker. Han har ikke niveauet til det her United-hold.

Bruno Fernandes – 7

Har til tider været meget udskældt, men han er ved at finde storformen frem igen. Kombinerer flot sammen med Eriksen og de forreste tre.

Marcus Rashford – 7

Selvtillidsfuld indsats fra den engelske landsholdspiller. Hans kvaliteter kommer bedst til udtryk, når han er langt væk fra højrekanten. Ham og Martial er gode legekammerater, og det var en fornøjelse at se dem sammen igen.

Anthony Martial (Ud 73′) – 6

Skønt at have ham tilbage på banen uden at det automatisk betød nye skader. Godkendt præstation fra franskmanden. Misbruger to halvstore muligheder i 1. halvleg.

Indskiftere

Scott McTominay (Ind 56′)– 6

Kom ind med en halv time igen og leverede det, som vi er vant til at se. Stort løbepensum og duelstærk. Skulle have afgjort kampen til Uniteds fordel med 10 minutter igen. Skotten missede dog muligheden for at blive målscorer for anden kamp i træk.

Alejandro Garnacho (Ind 73′) – 7 

Hvad skal man efterhånden sige? Den knægt er utrolig. Kom ind med stort gåpåmod og var den eneste kilde til uro i Fulhams forsvar til sidst. Målet taler for sig selv. Han bliver fantastisk at følge!

 

Forrige artikel

Fernandes: Fodbold skal være for alle

Næste artikel

Skuffet Fulham-manager: En ondskabsfuld kamp for os

ANNONCE