Ten Hag: Du har brug for et helt hold for at vinde trofæer

Manchester United sikrede sig sejren i overtiden mod Fulham. Cheftræner Erik ten Hag var meget tilfreds med, at det igen var en indskifter som afgjorde kampen for United.

Det blev til tre vigtige points for United, da Alejandro Garnacho scorede til 2-1 mod Fulham i overtiden, da de to hold mødtes i det sidste Premier League-opgør inden VM i Qatar. Erik ten Hag var tilfreds med sejren, men mener, at United burde have vundet med mere.

– Jeg synes, vi spillede ret godt i første halvleg, og jeg synes, vi skulle have scoret flere mål. Forskellen mellem os og Fulham skulle være større efter første halvleg. Jeg er dog rigtig glad for den robusthed holdet har. Og også den ro vi kan bringe ind i spillet i de sidste minutter, forklarer den hollandske cheftræner efter kampen.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Og Ten Hag var da også meget tilfreds med, at det igen var en indskifter, som afgjorde kampen.

– Sejren har at gøre med troen på, at du altid kan score. Jeg er virkelig glad for, at der kom en indskifter ind og scorede igen – du har brug for mere end kun 11 spillere, du har brug for et helt hold for at vinde trofæer, og det er det, vi vil, fortæller Ten Hag afslutningsvist.

Forrige artikel

Skuffet Fulham-manager: En ondskabsfuld kamp for os

Næste artikel

Galleri fra sejren over Fulham

ANNONCE