Sky: Manchester United er frontløbere til Højlund

Manchester United har tilkendegivet deres interesse i Rasmus Højlund i Atalanta, og er ifølge Sky favoritter til at få danskeren til klubben.

For et par dage siden kunne BT afslører at Manchester United og Real Madrid begge er interesseret i at hente den brandvarme Rasmus Højlund på en transfer til sommer. Det har de gjort i form af et interesserebrev hvor de har fortalt at gerne vil købe den danske målmaskine. Og i dag fortæller Sky at Manchester United angiveligt er ene frontløbere til at få Højlund til sommer, efter at Real Madrid skulle have forlænget kontrakten med Karim Benzema.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Dog er Rasmus Højlund på nuværende tidspunkt uden en agent. Selvom der er mange bejlere til Højlund, ikke kun United og Real Madrid, skal han først have en ny agent før han vil begynde at kigge på muligheden for et sommerskifte. Det skriver BT.

Højlund selv har også fortalt at han er United fan, så det er vel lidt et oplagt skifte at få den danske bomber til det engelske. Du kan læse mere om Højlunds kærlighed til United her.

Der er også flere spillere som har været nævnt som mulig ny angriber i Manchester United, heriblandt både Harry Kane og Victor Oshimen fra Napoli.

 

Hvem ser du helst bliver Manchester Uniteds nye angriber?

 

 

Forrige artikel

Kampprogram for maj fastlagt

Næste artikel

Sevilla manager Mendilibar: Det er overraskende

ANNONCE