Brandvarm Højlund drømmer om United-skifte

Rasmus Højlund, som lige nu er brandvarm for Atalanta, fortæller, at han drømmer om et United-skifte i fremtiden.

Siden Serie A-genstarten efter VM har Rasmus Højlund været ustoppelig for Atalanta med fire mål i de seneste fem kampe. Det har gjort, at han har tiltrukket sig interesse fra endnu større klubber.

Men spørger man Højlund selv, er der en rød klub i Manchester, der trækker ekstra meget i ham.

– Nu du spørger, så skal jeg ikke lægge skjul på, at jeg er kæmpestor Manchester United-fan. Så personligt vil det være noget af det største for mig, men det betyder selvfølgelig ikke, at jeg vil afvise andre store klubber, hvis tilbuddene på et tidspunkt kommer, siger han til Ekstra Bladet.

Der er dog én lille detalje, der gør, at sådan et skifte ikke kan lade sig gøre allerede i januar.

– Det er faktisk overflødigt at tænke på, for jeg må alligevel ikke spille for tre klubber på en sæson, fremhæver han. Han har nemlig allerede optrådt for Sturm Graz og selvfølgelig Atalanta i denne sæson.

Hans høje niveau efter VM-pausen er noget, hans holdkammerat, Marten de Roon har lagt mærke til. Atalantas hollænder mener, at Højlund er som forandret.

– Efter VM oplever jeg en helt anden spiller. Han har en helt anden fysik, ustoppelige accelerationer, han sparker ikke kun med venstre, han spiller simpelt og laver ikke længere fejl på førsteberøringen, siger han til Gazzetta dello Sport.

Kunne du godt tænke dig at se Rasmus Højlund i Manchester United? Opret en profil på vores forum og giv din mening til kende i kommentarfeltet – så er du med i konkurrencen om en United-trøje.

3 kommentarer
  1. Enig med Kristian…..Højlund ville være et godt og spændende talent i truppen, har alderen og er alle dage et bedre alternativ end Weghorst ..

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Alle tre mål kunne være undgået

Næste artikel

Slut med VIP-pladser på Stretford End: Nu lukkes flere fans ind

ANNONCE