Sky: Sancho er stadig førsteprioritet

Selvom Sancho-rygterne er ved at have været døde i et par uger, forsikrer Sky Sports, at Jadon Sancho fortsat er det primære transfermål for Manchester United i dette vindue.

Donny van de Beek er så godt som på plads i Manchester United, men der spøger stadig et ubesvaret emne i transferlandet; nemlig Jadon Sancho. Rygterne om ham har stilnet noget af siden Dortmund og United aldrig kunne blive enige om en pris, men det forlyder sig, at United stadig ikke har givet op på ham.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Dharmesh Sheth fra Sky Sports er Jadon Sancho nemlig stadig det primære transfermål. Eftersigende er Manchester United rolige omkring hele transfersituationen i dette vindue, men der er dog stadig ingen enighed mellem Dortmund og Manchester United. Sheth fortæller selv i Sky Sports podcast Transfer Talk:

– Det skal siges, at Manchester United aldrig har lagt et officielt bud på Sancho, og han har fået afvide af Dortmund, at han ikke skal nogen vegne. Den eneste måde, der sker en transfer i dette vindue, er, hvis der sker to ting:
United er nødt til at rent faktisk smide et bud efter Jadon Sancho, og så skal Sancho selv presse på for et skifte.

– Vi ved, at Sancho gerne vil til Manchester United, men han vil ikke presse på, før der er et bud på bordet for ham. Men United føler, at 108 millioner pund i dette transferklima er en uvirkelig og alt for høj pris. Jeg tror dog, at United skal være påpasselige, for venter de til næste sommer, får de konkurrence i kampen om Jadon Sancho.

Intet skulle være sket i kampen om Sancho, for som Dharmesh Sheth fortæller, er United meget rolige omkring situationen. Spørgsmålet er dog, om det er den rette strategi, hvis de skal sikre sig den engelske kantspiller. Det må tiden vise.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Greenwood spændt på selskab af van de Beek

Næste artikel

Officielt: Van de Beek skifter til United

ANNONCE