Sky: Shanghai Shenhua er klar til at lade Ighalo blive

Ifølge Sky er Odion Ighalos moderklub, Shanghai Shenhua, klar til at lade den nigerianske angriber blive i United indtil januar.

Odion Ighalo har været et friskt pust i Manchester Uniteds trup siden han kom ind i slutningen af januar på en lejeaftale, men den lejeaftale slutter allerede på søndag, og Manchester United og Shanghai Shenhua er i løbende dialog om, hvor Ighalo skal spille efter sommer.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Sky Sports’ oplysninger er Manchester United meget interesserede i at låne ham i længere tid, end hvad der indtil nu har været tilfældet, men nu fortæller mediet også, at den kinesiske klub skulle være åben for at leje ham ud et halvt år mere.

Grænseadministrative årsager kan dog forhindre Ighalo i at returnere til Kina i tide til den kinesiske sæson starter, og er det tilfældet, er Shanghai Shenhua formentligt nødsagede til at finde en permanent erstatning for den nigerianske angriber.

Sky fortæller afslutteligt, at Shanghai-klubben oprindeligt kun ville udlåne Ighalo, hvis der blev inddraget en købsoption i aftalen, hvor Ighalo formentlig vil koste omkring 20 millioner pund, men nu forventes Ighalo at underskrive en ny aftale med Shanghai Shenhua for så at kunne forlænge sit midlertidige ophold i Manchester United.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Premier League: Yderligere fire personer testet positiv

Næste artikel

Den anden side af United: Hjælper udsatte i en hård tid

ANNONCE