Premier League: Yderligere fire personer testet positiv

Premier League har konstateret yderligere fire tilfælde af corona-virus hos de testede personer i ligaens tredje test-runde, efter den gradvise genåbning er blevet igangsat.

Udsigten til en genåbning af Premier League rykker gradvist tættere på. Tidligere i dag stemte klubberne således for forslaget om at genoptage træning med nærkontakt.

Gensynet med træningsbanen er det første skridt i Ligaens ‘Project Restart’, som forhåbentlig kan føre til en genoptagelse af sæsonen engang i juni. Genåbningsfasens første skridt, som har mødt opbakning fra regeringen og de engelske sundhedsmyndigheder, har været ledsaget af en massiv test-indsats, hvor både spillere, trænere og det øvrige personale hos Premier League-klubberne regelmæssigt bliver testet for Covid 19.

De første to test-runder har indtil videre afsløret otte positive tilfælde af Covid 19 blandt de første 1774 testede personer. I den tredje runde, som blev foretaget mandag og tirsdag blev yderligere 1008 tests så foretaget, hvoraf fire således kom tilbage positive. Det melder Sky Sports her til aften. De fire positive tilfælde fordeler sig over tre klubber, men som med de øvrige tilfælde forbliver de implicerede personer anonyme. 

De nu i alt 12 positive resultater skal ses i lyset af, at næsten 3.000 personer i alt er blevet testet, hvilket opgør den procentvise smittesats til omkring 0,5 procent. 

Man vil løbende fortsætte teststrategien og den fjerde testrunde vil blive foretaget torsdag og fredag. 

   

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Simon Holst Jensen

Næste artikel

Sky: Shanghai Shenhua er klar til at lade Ighalo blive

ANNONCE