Sky Sports: Martial starter mod Liverpool

Aftenens kamp mod Liverpool bliver sandsynligvis med Cristiano Ronaldo på bænken. Anthony Martial er sin skade kvit, og det forventes, at han går direkte ind i startopstillingen. Det skriver Sky Sports.

Anthony Martial har været fraværende, siden han pådrog sig en forstrækning i den næstsidste testkamp mod Atlético Madrid d. 30. juli. Franskmanden havde en glimrende pre-season, hvor han bl.a. nettede mod aftenens modstander fra Liverpool i en 4-0-sejr.

Cristiano Ronaldo startede inde i sæsonens seneste opgør mod Brentford. Det kastede mildt sagt ikke nogen mindeværdig præstation af sig, og den omdiskuterede angriber bliver formentlig ikke blandt Erik ten Hags udvalgte 11 i aften.

En anden spiller, som efter alt at dømme også starter ude i aften, er Harry Maguire. Raphael Varane og Lisandro Martinez har dannet makkerpar til Manchester Uniteds træninger i denne uge, og det ville være en stor overraskelse, hvis de ikke også gør det på Old Trafford i aften.

Det er to højtprofilerede navne, som bliver droppet til aftenens storkamp. Det vidner om, at manager, Erik ten Hag, ikke er bange for at træffe store beslutninger.

Forrige artikel

Rivalopgøret: Fansene mod Glazer

Næste artikel

Startopstilling: Store rokader i Uniteds defensiv

ANNONCE