Sky Sports: Martial starter mod Liverpool

Aftenens kamp mod Liverpool bliver sandsynligvis med Cristiano Ronaldo på bænken. Anthony Martial er sin skade kvit, og det forventes, at han går direkte ind i startopstillingen. Det skriver Sky Sports.

Anthony Martial har været fraværende, siden han pådrog sig en forstrækning i den næstsidste testkamp mod Atlético Madrid d. 30. juli. Franskmanden havde en glimrende pre-season, hvor han bl.a. nettede mod aftenens modstander fra Liverpool i en 4-0-sejr.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Cristiano Ronaldo startede inde i sæsonens seneste opgør mod Brentford. Det kastede mildt sagt ikke nogen mindeværdig præstation af sig, og den omdiskuterede angriber bliver formentlig ikke blandt Erik ten Hags udvalgte 11 i aften.

En anden spiller, som efter alt at dømme også starter ude i aften, er Harry Maguire. Raphael Varane og Lisandro Martinez har dannet makkerpar til Manchester Uniteds træninger i denne uge, og det ville være en stor overraskelse, hvis de ikke også gør det på Old Trafford i aften.

Det er to højtprofilerede navne, som bliver droppet til aftenens storkamp. Det vidner om, at manager, Erik ten Hag, ikke er bange for at træffe store beslutninger.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
8
Shares
Forrige artikel

Rivalopgøret: Fansene mod Glazer

Næste artikel

Startopstilling: Store rokader i Uniteds defensiv

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
8
Share