Sky: United forlænger med Bailly

Ifølge Skysports står United til at udløse en 2-årig forlængelse i Ivorianerens kontrakt.

Eric Bailly’s tre og et halvt år i Manchester United har desværre mest været kendetegnet ved hans vedvarende skader.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Hans potentiale har altid været til at få øje på, men hver gang han har fundet en god rytme i sit spil er den blevet afbrudt af fysiske skavanker.

Den atletiske forsvarer har endnu ikke været i aktion i denne sæson, da han fik en alvorlig knæskade i pre-season. Faktisk har han ikke spillet en kompetitiv kamp for United siden slutningen af april sidste år, i en 1-1 på Old Trafford mod Maurizio Sarri’s Chelsea.

Baillys kontrakt står til at udløbe efter nuværende sæson, så man har i United naturligvis skulle tage stilling til om det er værd at give en spiller med hans skadeshistorik flere chancer, og altså dermed forlænge hans kontrakt.

Den overvejelse er ifølge Skysports blevet gjort, og beslutningen er at udnytte en option i hans kontrakt der automatisk forlænger den med to år til udgangen af sæsonen 21/22.

Bailly er for nyligt vendt tilbage til træning efter sin knæskade, og kan muligvis komme i aktion i den kommende FA-cup kamp mod vinderen af opgøret Watford/Tranmere.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Officielt: Young skifter til Inter

Næste artikel

BBC: Fernandes-handel er gået i hårdknude

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share