Sky: United har ikke modtaget bud på Lingard

Manchester United har ikke modtaget et eneste officielt bud på Jesse Lingard i indeværende transfervindue, hvor klubber som Tottenham har været rygtet interesseret i den 27-årige midtbanespiller, fortæller Sky Sports.

Manchester United har ikke modtaget bud på Jesse Lingard. Det fortæller Sky Sports i dag, der også kan berette, at Lingards repræsentater har holdt samtaler med forskellige engelske klubber, men ingen har kunne overbevise Uniteds nummer 14 om, at der på nuværende tidspunkt findes en bedre destination end Old Trafford.

– Lige så meget kritik Lingard har modtaget udefra, lige så stor respekt er der bag dørene på Old Trafford, hvor United er fast besluttet på at gøre det bedste for Lingard og hans karriere, fortæller Sky-journalist Dharmesh Sheth og uddyber:

– Ole Gunnar Solskjær har antydet, at han (Lingard, red) muligvis stadig har en fremtid i klubben, men det er klart, at United ikke kan garantere ham en startplads. Det antages, at en beslutning om hans (Lingards, red) fremtid vil blive taget af spilleren selv.

Jesse Lingard var ikke med i truppen mod Crystal Palace, men startede til gengæld inde mod Luton, hvor han var et af holdets lyspunkter.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær og Fletcher er ikke i tvivl: Greenwood skal være 9'er

Næste artikel

Mitten: United efterlod agent uden svar

Relaterede artikler
Total
0
Share