Solskjær og Fletcher er ikke i tvivl: Greenwood skal være 9’er

Den talentfulde United-spiller kan blive en topklasse angriber, mener både Ole Gunnar Solskjær og Darren Fletcher.

Fra sin position på højrekanten Mason Greenwood kom ind og lavede en assist og scorede et mål mod Luton Town tirsdag aften. I fremtiden ser Ole Gunnar Solskjær dog, at Greenwood skal spille på 9’eren.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han er en ung knægt, så han er der måske ikke fysisk endnu, og så er det rarere at spille med fronten fremad end som 9’eren, hvor det er dig, der får slagene, siger Solskjær til manutd.com og fortsætter.

– Han kan score med både højre og venstre, så han kan komme ind fra begge sider eller igennem midten. Men han skal lære at heade, det bliver jeg ved med at fortælle ham, og han ved, han bare kan spørge, hvis han vil øve med mig, siger Solskjær.

United managerens tidligere holdkammerat Darren Fletcher har også ved selvsyn set Greenwood flere gange, og han er meget på linje med Solskjær.

– Jeg er sikker på, han ender med at udvikle sig til at blive 9’er. Han har verdensklasse potentiale, og det at han kan gå begge veje, det er der ikke mange angribere der naturligt kan. Han er forsvareres mareridt, siger Fletcher på SkySports.

Greenwood scorede 17 mål i sin debutsæson, og han blev udtaget til det engelske landshold, hvor han også har fået sin debut. Han har overtaget det legendariske nummer 11, men hans sommer vil nok desværre blive husket for at være lidt for glad for et par islandske piger.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Henderson: Jeg har drømt om min debut hele mit liv

Næste artikel

Sky: United har ikke modtaget bud på Lingard

ANNONCE