Smalling glæder sig til at lære de unge at kende

Chris Smalling ser frem til at lære Chong, Greenwood og de andre unge spillere at kende på den kommende preseason tur. Det vil give truppen et løft, mener han.

Når Manchester United om en måneds tid tager på turné i Kina, Singapore, Australien og Wales, bliver der sandsynligvis plads til en del af de unge spillere, som fik spilletid på førsteholdet i løbet af den seneste sæson.

Spillere som Tahith Chong, Mason Greenwood, James Garner og Angel Gomes har alle trænet en hel del med førsteholdet over det seneste år og må forventes at kunne få plads i den trup, der drager på tur i juli. Det glæder en af truppens ældre spillere, Chris Smalling.

– Det er en spændende tid for dem, og jeg vil gerne se dem gøre det godt og hjælpe dem. Jeg er sikker på, at en del af dem kommer med på turen, og det er en god måde at lære truppen at kende og vise manageren, hvad de kan. Ole vil helt sikkert give nogle af dem en chance, da de har trænet med os længe, siger han til klubbens website.

Den engelske forsvarsspiller mener, at det er værdifuldt for en trup, når alle kender hinanden mere end bare på banen.

– Det har været fint at have dem med i træningen, men det vil betyde meget at lære hinanden at kende uden for banen og opbygge relationer. Det er ofte det ekstra, der cementerer dem i truppen og får dem til at føle sig mere selvsikre, når de er på banen. Når man kender nogen, taler man mere og kræver mere af hinanden. Før man virkelig kender nogen, er det svært at kræve noget af dem, fortæller han.

Pas på med overeksponering

Det er også vigtigt, at de unge spillere ikke bliver kastet for meget i vælten i en for tidlig alder, mener Chris Smalling. Men Ole Gunnar Solskjær og klubben er gode til at administrere det, fortæller han.

– At have en manager som Ole, som kender klubben, betyder, at United er gode til det. Ofte kan der være opråb fra både fans og spillere om, at “den her knægt er god, lad os kaste ham ind”. Men manageren ved, hvornår det er rigtigt at gøre. 

– I sidste ende har de lange karrierer foran sig, og man vil ikke have dem til at brænde ud for tidligt eller blive udsat for meget for tidligt. Det gode er, at vi har de bedste trænere til at administrere det, som klubben har gjort godt i årevis, siger Smalling.

United spiller fem kampe i løbet af sommerens turné. Modstanderne er Perth Glory, Leeds United, Inter Milan, Tottenham og AC Milan.

Forrige artikel

Sky: United får endnu et bud på Wan-Bissaka afvist

Næste artikel

Martinez: Lukaku er klar til skifte

ANNONCE