Smalling håber at beholde pladsen

Chris Smalling fik scoret i dagens sejr mod Wigan, og håber nu, at han kan holde pladsen i startopstillingen til midtugens opgør mod Hull.

Chris Smallings United-karriere kan nærmest betegnes som en rutchebanetur. I perioder har han leveret på en godt og stabilt niveau, for derefter at ryge ud i kulden grundet skader og svingende præstationer.

I denne sæson startede Smalling med at danne en solid duo med Eric Bailly i det centrale forsvar, for derefter at ryge ud på sidelinien med en skade og lidt kritik fra Jose Mourinho. Nu virker det til at portugiserens foretrukne makkerpar i defensiven er Phil Jones og Marcos Rojo, men Smalling håber at han med dagens præstation kan spille sig ind i startopstillingen.

– Der er masser af konkurrence i truppen. Vi har ikke ret mange skader i øjeblikket, og alle ønsker at være med på holdet igen på onsdag mod Hull, sagde Smalling efter dagens sejr.

Smalling headede United på 2-0 i dagens sejr mod Wigan, men selv om det i perioder så meget nemt ud, roste Smalling alligevel gæsterne for deres modstand i dag på Old Trafford.

– Vi vidste, at Wigan ville være et svært hold at nedbryde. En række store klubber er allerede ude af FA Cuppen, så det er skønt at vi fortsat er med, lød det fra Smalling efter dagens avancement.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Meget bedre i anden halvleg

Næste artikel

Joyce: Scoring på skidt tidspunkt for os

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share