Joyce: Scoring på skidt tidspunkt for os

Warren Joyce fik ikke den store succes, da han i dag gæstede sin gamle arbejdsgiver i FA Cuppen.

Ganske vist lyder 4-0 ganske overbevisende. Og i lange perioder var United da også klasser bedre end Wigan, uden Mourinhos tropper dog på noget tidspunkt for alvor spillede sig ud.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men alligevel mente Wigan-manager Warren Joyce efterfølgende, at hans mandskab havde været godt med i kampen, og at man var lykkedes med kampplanen i store dele af opgøret. Men målet kort før pausen slog hul i det hele.

– Vi havde et par gode muligheder i første halvleg, men United fik det første mål på et rigtig skidt tidspunkt for os. Og så burde vi have håndteret indlæggene i feltet meget bedre, det gør vi jo uge efter uge. Efter det andet mål var det reelt set “game over”, og nu står man meget skuffede tilbage, sagde Warren Joyce efter kampen.

Wigan kan nu fokusere på overlevese i the Championship. Pt er Joyce og co placeret lige under nedrykningsstregen, med to point op til den rette side af stregen. Næste opgave i ligaen for Warren Joyce og Wigan-mandskabet er på fredag, når Sheffield Wednesday kommer på besøg.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Smalling håber at beholde pladsen

Næste artikel

Tuanzebe: Jeg ryster næsten endnu

ANNONCE