Smalling: Lad os slutte godt af

Chris Smalling og resten af holdet er opsatte på at slutte sæsonen godt af. Der skal en sejr hjem i den sidste Premier League-kamp.

I den seneste kamp optrådte Chris Smalling som kaptajn i Rooneys fravær. Det må helt sikkert have givet et selvtillidsboost til forsvarsspilleren. Står det til Smalling, skal der en sejr på bordet i den sidste Premier League-kamp på udebane mod Hull. 

– Vi har ikke så meget at spille for, men som LVG tidligere har sagt, så spiller vi altid for klubbens stolthed. Vi vil gå ud og forsøge at slutte sæsonen af på bedst mulig vis. Vi håber, vi kan give alle de medrejsende fans endnu mere at synge af, siger Smalling til MUTV.

– Jeg ser det som alle andre kampe, og det tror jeg også Steve Bruce gør. Selvfølgelig vil han håbe på, at United gør ham en tjeneste, men det tror jeg nu ikke sker, når vi først træder ud på banen. 

Hull er stadig indblandet i nedrykningskampen. Ikke nok med, at holdet skal vinde over Manchester United, men de er også afhængige af de andre klubbers resultater, for at klare sig i den tætte nedrykningskamp. 

Forrige artikel

Avis: Ingen ny kontrakt til Evans

Næste artikel

Skadesupdate

ANNONCE