Skadesupdate

Der er både positive og negative ting i dagens skadesupdate fra Louis van Gaal.

Wayne Rooney er tilbage til sæsonens sidste kamp mod Hull. Han missede den seneste kamp mod Arsenal, men er altså blevet meldt klar til søndagens opgør. Til gengæld ser det ud til, at David de Gea er mere end tvivlsom til Hull-kampen. 

– Jeg ved ikke om De Gea spiller. Han har trænet i dag, men kun med målmandstræneren. Han har stadig et mindre problem, så jeg ønsker at vente en dag, før jeg træffer min endelige beslutning med ham, siger LVG til MUTV.

– Til gengæld er Wayne Rooney klar igen. Han er vores kaptajn, så jeg er sikker på, han spiller kampen. 

Victor Valdes er opsat på at starte inde i kampen mod Hull, efter han fik lov at smage lidt på spilletiden i kampen mod Arsenal. Manageren er klar over Valdes ønsker, men mener samtidigt, De Gea er en bedre målmand. 

– Jeg ved, han ønsker at spille, men jeg mener, De Gea er en bedre målmand. Det er den sidste kamp i sæsonen, og jeg mener, vi skal stille med det stærkeste hold, for det er en kamp af stor betydning for Hull. 

– Jeg har sagt til spillerne, at de skal gå ud og udføre et stykke arbejde på søndag. Selvom Steve Bruce er en tidligere United-spiller, så bliver vi nødt til at gøre det som folk forventer af os, slutter Louis van Gaal. 

Kampen starter synkront med alle de andre kampe på søndag klokken 16.00.

Forrige artikel

Smalling: Lad os slutte godt af

Næste artikel

Van Gaal: Jeg tror, De Gea bliver

ANNONCE