Smalling: Vi må videre

Skuffelsen er stor hos spillerne, men Chris Smalling opfordrer medspillerne til at komme hurtigt videre.

– Alle er langt nede lige nu. Jeg synes vi gav alt hvad vi havde i alle 120 minutter, og blev bedre og bedre i løbet af kampen. Vi kom frem til en del chancer, men manglede det sidste.

– Vi kan være skuffede i aften, men i morgen må vi rette fokus mod lørdag. Der gælder det en stor og vigtig kamp ude mod Crystal Palace, så der må vi rejse os og komme godt tilbage efter denne forestilling, sagde Smalling i går aftes til MUTV.

Det var ventet at Smalling måske selv ville blive sparet i gårsdagens Capital One Cup-kamp mod Middlesbrough. Men med Phil Jones og Paddy McNair ude, var der atter behov for fuld spilletid til Smalling, der udgjorde det centrale forsvar sammen med Daley Blind.

Smalling var skuffet efter nederlagt i straffesparkskonkurrencen, men valgte alligevel i minutter efter nederlaget at se frem mod de kommende kampe. Og forsvarsspilleren forventer det bliver mere åbent, når der atter er Premier League-modstand på menuen.

– Middlesbrough kom til Old Trafford med en defensiv strategi. Det var vores job at nedbryde dem, men det klarede vi ikke, hverken i ordinær tid eller i den forlængede spilletid. Og når man kommer til straffesparkskonkurrencer, er det ren lotteri. Mod hold fra Premier League, bliver det mere åbent, sagde Smalling.

Vil du på Old Trafford og opleve The Red Devils? Vi guider dig i de forskellige muligheder her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Discovery køber Premier League-rettigheder

Næste artikel

Scholes: Ville ikke spille under van Gaal

ANNONCE