Smalling: Vi var næstbedst

Manchester Uniteds forsvarsspiller var skuffet, men også fattet, efter dagens klækkelige nederlag til naboerne fra Merseyside.

Chris Smalling har haft en pæn sæson bag sig, hvilket kulminerede i en kontraktforlængelse tidligere denne uge. Det betød dog intet, da hans hold i dag tabte 3-0 til Everton.

Den engelske landsholdsspiller erkender, at det var en skuffende eftermiddag på Goodison Park.

– Det var meget skuffende. Jeg tror det var første gang denne sæson, at vi blev fanget af modstanderen fra første fløjt. Fra første sekund til det sidste var vi det næstbedste hold.

– Jeg tror, vi manglede aggression. Det var hvad manageren lagde vægt på efter kampen – at de så ud til at ville det mere end os. Everton var meget kompakte, og vi kunne ikke finde mellemrummene og den vej igennem bryde dem ned

Smalling erkender ligesom sin manager, at de er nødt til at forvente, at modstanderholdene vil være mere kompakte imod dem – og så omstille sig til den ændrede situation.

– Det er jo måden, som hold kommer til at stille op mod os, efter den imponerende stime af resultater, som vi har haft.

Smalling og co. har nu en lille uges tid til at slikke sårene, inden West Bromwich Albion gæster Old Trafford på lørdag. Den kamp vises kl. 16.30.

Forrige artikel

Martinez skamroser dagens sejr over United

Næste artikel

- Everton var fremragende

ANNONCE