Martinez skamroser dagens sejr over United

Evertons manager mener, at det var et klinisk Everton-hold, som sendte “de røde djævle” hjem med deres største nederlag denne sæson.

Roberto Martinez og Everton har haft en turbolent sæson i Premier League, men deres gode periode efter nytår kulminerede i dag, hvor de sendte Manchester United hjem med et 3-0-nederlag.

Spanieren var efter kampen heller ikke sen til at rose sit holds præstation. Han mener, at de både defensivt og offensivt havde den helt rette mentalitet.

– Manchester United er meget dygtige i måden, de arbejder, i deres positionelle spil og i deres arbejdsindsats. Vi var glade for, at vi kunne holde dem til at have bolden i bestemte områder, men vi viste rigtig meget dynamik – og så var vi kliniske, når vi skulle bytte forsvar ud med angreb, siger Martinez ifølge BBC.

– Jeg synes, at typer som Aaron Lennon, Ross Barkley og Romelu Lukaku var nogle rigtigt store trusler i dag. Jeg synes på alle måder, vi fortjente vores tremålsføring, og det siger ikke så lidt.

– At kunne holde koncentrationen i 90 minutter, og samtidig holde buret rent, var strålende. Det viste en utrolig mentalitet, og det er noget, vi har lært i løbet af en hård sæson.

Med dagens sejr rykkede Everton op på 44 point – og dermed i den bedste halvdel af tabellen. De ligger dog stadig 21 point bag United.

Forrige artikel

LVG: Mere motiverede end os

Næste artikel

Smalling: Vi var næstbedst

ANNONCE