Solskjær åbner op for sin man management-tilgang

Manageren kommer i et stort interview med Sky Sports også ind på en vild uge som United-manager.

Ole Gunnar Solskjær fik brug for alle sine evner indenfor mandskabspleje, da United-spillerne efter to fridage mødte ind til træning onsdag eftermiddag ovenpå et par vilde dage. Men nordmanden fortæller, at det er den del af sit job, han har størst passion for.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg har folk i staben, der er bedre på træningsbanen, end jeg er. Men man-management det er min passion. Det har jeg nogle evner, og så er jeg nødt til at kigge på, hvad andre kan bringe til bordet, som jeg ikke kan, siger han og fortsætter.

– For mig handler det om at få det bedste ud af mine spillere “by hook or crook” eller ved ros eller kritik, det er en kunst og en videnskab, siger han.

Det lyder meget som Sir Alex Ferguson, der også var kendt for at kunne motivere sine spillere og holde dem ekstremt sultne. Den skotske United-legende gjorde også op for sine taktiske mangler ved at hente folk som Carlos Quiroz og René Muelensteen ind i staben.

Sidstævnte fik meget ros fra flere United-spillere for sine træningssessioner. 

Solskjær siger, at han af sin tidligre manager lærte at observere, hvordan mennesker fra vidt forskellige baggrunde reagerede på forskellige ting, der skete.

– Man skal hjælpe sine spillere med at blive de bedste udgaver af sig selv, hvilket så ender med at blive til hele holdets bedste, siger han.

Hele det interessante interview kan læses her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: War of the Roses anno 2021

Næste artikel

Startopstilling: Cavani og Pogba starter ude mod Leeds

ANNONCE