Solskjær: Der er dialog med Pogba-lejren om kontraktforlængelse

Solskjær fortæller, at klubben snakker med Pogbas repræsentanter om en mulig forlængelse af kontrakten, og at han har snakket med franskmanden, der ser frem til den nye sæson,

Midt i rygter – nogle mere troværdige end andre – om et muligt Pogba-skifter udtaler Ole Gunnar Solskjær sig om den franske midtbanemands fremtid i klubben, og ifølge manageren så er der snakke om en mulig kontraktforlængelse.

Paul Pogbas kontrakt udløber næste sommer, så der skal pen på papiret inden januar, hvis ikke franskmanden skal kunne skifte på en fri transfer. Og der er ifølge rygterne flere interesserede bejlere heriblandt Paris Saint Germain, men ifølge Solskjær er Pogba glad i klubben.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Snakkene fortsætter mellem Pogbas repræsentanter og klubben. Det eneste jeg har snakket med ham om er, at han glæder sig til den nye sæsom, siger Solskjær til manutd.com og fortsætter.

– Paul ved, hvad jeg føler om det, og han ved, at jeg har nydt arbejde med ham, og at jeg håber, det fortsætter, siger nordmanden.

Paul Pogba er i øjeblikket på ferie, hvor han lader batterierne op til den nye sæson. Det forventes, at han og resten af EM og Copa America-deltagerne vender tilbage til Manchester om en uge.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United lukker fire mål ind mod QPR i testkamp

Næste artikel

Transferoverblik: Dialog med franskmænd stjæler billedet

ANNONCE