United lukker fire mål ind mod QPR i testkamp

Det blev til et nederlag på 4-2 i sommerens anden træningskamp ude mod Queens Park Rangers.

En noget alternativ United-startopstilling kom lovende fra land mod Queens Park Rangers, men måtte rejse hjem med et 4-2 nederlag i bagagen.

Jesse Lingard scorede for anden pre-season kamp i træk, da han efter tre minutter bragte United i front, men det var QPR, der derefter satte sig på tingene.

Det blev til en udligning for hjemeholdet fem minutters penge efter Lingards åbningsmål, da Charlie Austin udlignede.

I anden halvelg havde United 15 forfærdelige ågningsminutter, hvor hjemmeholdet scorede hele tre gange, inden indskiftede Anthony Elanga fik pyntet til slutresultatet 4-2.