Solskjær: Fodbolden er forsvundet

Ole Gunnar Solskjær er glad for, at United fik vendt aftenens kamp, men kan ikke gemme frustrationerne over det annullerede mål væk.

Manchester United fik vendt torsdagens kamp og hevet en sejr med hjem fra London. Det blev dog en dramatisk affære, da en VAR-episode fik annulleret Edinson Cavanis mål i første halvleg. Og Solskjær er efter kampen meget utilfreds med specielt den kendelse.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Fodbolden er forsvundet. Fodbolden er fuldstændig forsvundet. Hvis det var en tydelig kendelse, så er det en fejl, at han [dommeren] går ud og ser på den. Vi burde ikke blive snydt [for målet]. Jeg bliver nødt til at sige, at hvis min søn bliver liggende i tre minutter, og han har brug for ti af hans venner til at komme op, så får han ikke noget mad. Vi blev ikke snydt, det gjorde dommeren.

Solskjær er dog glad for, at kampen blev vendt til en sejr, og er især tilfreds med måltyven Cavani.

– Stærkt reaktion da vi i anden halvleg kommer ud og spiller rigtig godt. Vi havde en følelse af uretfærdighed, og vi viste stærk karakter ved at komme tilbage [i kampen]. Målene vi scorede var fremragende. Edinson [Cavani] viser, hvofor han spiller som ni’er. Selv Fred scorer, og det viser bare hvor gode vi var.

De røde djævle ligger med aftenens sejr yderligere tre point ned til tredje pladsen, og kan nu se frem til returkampen i Europa League mod Granada torsdag aften.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Karakterbogen: Cavani tilbage på toppen

Næste artikel

Storklubber lurer: Hvordan ser Lingards fremtid ud?

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share