Storklubber lurer: Hvordan ser Lingards fremtid ud?

Europæiske storklubber er interesserede i Jesse Lingard, mens West Ham også håber på at kunne sikre sig ham på permanent basis.

Jesse Lingard er i gang med at lave et helt fænomenalt forår på lån i West Ham United, hvor han oprigtigt ligner en af Premier Leagues bedste spillere. Det har selvfølgelig kastet ringe i vandet, hvor flere klubber nu holder øje med englænderens situation.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Først og fremmest er West Ham – naturligvis – interesserede i at købe ham permanent fra Manchester United, fortæller Simon Stone fra BBC. West Ham føler, at de har en chance for at hente ham til klubben, specielt, hvis de formår at runde deres fantastiske sæson af med Champions League-deltagelse.

Derudover er der også udenlandske storklubber, der er vilde med “JLingz”. Ifølge ESPN holder PSG, Real Madrid og Inter alle skarpt øje med ham.

Ifølge mediet har der ikke været konkret kontakt, men han er højt på ønskelisten hos de førnævnte klubber. Lingard selv ønsker angiveligt at spille Champions League-fodbold næste år, hvilket vil påvirke hans valg af klub til næste sæson.

Sidst, men ikke mindst, er der også muligheden for at blive i Manchester United. Ole Gunnar Solskjær har udtrykt, at han ønsker at have Lingard med i sine planer for fremtidens Manchester United, men han ved angiveligt også, at han kan styrke truppen yderligere ved penge genereret fra et salg.

Jesse Lingards kontrakt i Manchester United udløber sommer 2022.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Fodbolden er forsvundet

Næste artikel

Maguire: Vi sørger for underholdning

ANNONCE