Karakterbogen: Cavani tilbage på toppen

Manchester United tog her til aften revanche for deres 6-1 nederlag til Tottenham i oktober. United-spillerne leverede en god indsats og mange får en god karakter. Læs dem her:

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

Dean Henderson – 8

Læser spillet utrolig godt, hvor han agerer Sweeper/keeper flere gange. Har to vigtige redninger ved stillingen 1-1 i anden halvleg og beviser derfor, hvorfor han er Uniteds nye nummer 1.

Aaron Wan-Bissaka – 6

Havde god plads i sin side i dag, hvor han kom frem til et par indlæg. Samtidig viste han rolighed og selvsikkerhed, når han havde bolden.

Victor Lindelöf – 4

Spillede ikke sin bedste kamp. På trods af en god start, med flere gode indgreb var han skyld i 1-0 målet. Derfra spillede han sig aldrig rigtig op igen.

Harry Maguire – 6

Var god til at falde ned bag Shaw og opsnappe bolden, når Tottenham spillede dybt. Var en afgørende stor faktor i feltet på dødboldssituationerne.

Luke Shaw – 6

Solid præstation af Shaw i dagens kamp. Er meget med i begge ender, hvor han leverer gode tacklinger og indlæg.

Scott McTominay – 6

Var meget tændt i starten af kampen, der gav McSauce et hurtigt gult kort. Havde en del gode erobringer på midten af banen, og testede desuden Lloris af i målet en enkelt gang.

Fred – 7

Skabte på egen hånd målet til 1-1, med hurtige korte afleveringer foran feltet. Derefter var Fred over det hele, hvor han havde flere gode afleveringer.

Paul Pogba – 8

Var Uniteds kreative indslag i offensiven i dagens kamp, hvor han heldigvis også fik sin assist til sidst. United spiller bare bedre, når Pogba er i humør til at spille bold.

Bruno Fernandes (Udskiftet 90’) – 6

Brokkede sig mere til dommeren i første halvleg, end han spillede. I anden halvleg livede Bruno dog en smule op, hvor han skabte flere store chancer, dog uden slutprodukt.

Marcus Rashford (Udskiftet 71’) – 4

Virker som en spiller der godt kunne bruge en uges pause. Rashford kommer dog frem til chancer, men han venter hver gang for længe med at afslutte. Han gør simpelthen sine chancer mindre, når han har bolden.

Edinson Cavani – 8 (Kampens spiller)

Cavani var den mest synlige United-spiller i dagens kamp. Han ville have bolden hele tiden og opsøgte chancerne i feltet hver gang det var en mulighed. Han skiller sig af med bolden på en fornuftig måde, hver gang han har bolden, uanset om det er på egen banehalvdel, eller i feltet. Desuden virker hans målinstinkt stadig ganske fint.

Mason Greenwood (Indskiftet 71’) – 8

Udnytter sine 25 minutter på fantastisk vis, med en assist og et mål, der afgør kampen. Rigtig god indsats af Greenwood.