Solskjær føler United konstant forbedrer sig

På dagens pressemøde pegede Ole Gunnar Solskjær på holdets præstationer i Europa som en generel forbedring i hans tid som manager.

Ole Gunnar Solskjær nærmer sig sit to-års-jubilæum som manager for Manchester United, og det er ved at komme til det punkt hvor han ikke længere kan gemme sig bag at være nyansat.

Solskjær mener at United forbedrer sig under ham, og at de besidder den “penetration og stabilitet” som kritiske røster påstår de mangler.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Ole Gunnar Solskjær har modtaget kritik i denne uge for sin tilgang til kampen mod RB Leipzig i tirsdags, og nu venter en ny svær test mod Manchester City på Old Trafford i morgen.

United ligger inden kampen på sjettepladsen i Premier League, fem point efter Tottenham og Liverpool i toppen, men med en kamp i hånden. I ligaen er United på en stribe af fire sejre i træk.

På dagens pressemøde markerede Solskjær at han trods sin skuffelse i midtugen, ser fremgang i holdets generelle præstationer:

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Jeg føler vi bliver bedre og bedre og at vi mere og mere ligner det United jeg vil have, med hurtige angribere, med dynamik. Vi har gode spillere og individuel kvalitet der kan skabe magi udaf ingenting, sådan har det altid være med Manchester United. Men vi kan se mere af den penetration og stabilitet som alle mener vi ikke har. Vi har vundet fire i træk i ligaen og forhåbentlig kan vi udbygge den statistik.

I forhold til CL-gruppespillet pegede Solskjær på hvordan holdet klarede sig langt bedre end da de sidste år med en anelse besvær kom igennem en markant lettere Europa Leagu gruppe:

– Det har været et skridt op fra sidste sæson i Europa League. De her seks kampe i gruppespillet har været en glimrende test for os. Vi spillede mod to tophold, en finalist og en semi-finalist i Champions League fra sidste år.

– Det vi har lært er at enhver lille fejl bliver straffet på det her niveau, men vi var ekstremt tæt på at gå videre fra en svær gruppe. Det viser mig et billede af et hold der har forbedret sig fra sidste år, hvor vi knap nok kunne slå Rochdale i Carabao Cup [United gik videre via straffesparkskonkurrence, red.] og hvor vi havde det svært mod Astana og Partizan. Vi har stadig et stykke vej mod at blive udfordrere til titlen [Champions League, red.], men det er det der er vores mål.

Solskjær kunne desuden melde at Anthony Martial er klarmeldt til kampen, men at Edinson Cavani endnu ikke har fået grønt lys til at spille.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Skulderskadet Rashford agter at spille mod City trods smerter

Næste artikel

Optakt: Genrejsning mod Guardiola

ANNONCE