Solskjær forventer alle mand klar efter landsholdspausen

Manchester United var uden syv spillere mod Arsenal i går, men Solskjær forventer, at alle spillere er klar til kamp efter landsholdspausen. Prominente spillere som Ander Herrera, Jesse Lingard og Juan Mata er måske allerede klar til FA Cup-kampen mod Wolves.

Ander Herrera nåede at vende tilbage til træning inden Arsenal-kampen, men kampformen stod i vejen for ham, hvorfor han ikke blev udtaget til gårsdagens opgør. Jesse Lingard og Juan Mata tog del i fredagens træning og er måske klar til FA Cup-kampen i weekenden mod Wolverhampton. Der er dog en risiko for, at de først er helt klar efter landsholdspausen. 

Antonio Valencia, Matteo Darmian, Phil Jones og Alexis Sanchez er ikke klar til at deltage i træningen endnu, men United spiller først Premier League igen den 30. marts. Til den tid forventer Solskjær et skadesfrit hold. 

Solskjær blev spurgt, om han var nødsaget til at prioritere, eftersom Untied stadig er med i tre turneringer. 

– Nej, vi behøver ikke at vælge grundet de skader, vi har haft på det seneste. Det har givet os god mulighed for at give andre spilletid, og måske får vi spillere tilbage til kampen mod Wolves, men efter landsholdspausen forventer jeg en fuldstændig skadesfri trup. Og de nye, der har spillet i stedet for de skadesramte, har gjort det virkelig godt. 

Nemanja Matic og Anthony Martial, der har døjet med muskelskader, fik begge spilletid i kampen mod Arsenal i går. 

Forrige artikel

Tidligere akademispiller: Greenwood-minutter er værdifulde

Næste artikel

- Gør alt vi kan for at ende i top fire

ANNONCE