Solskjær frygter at Bailly er færdig for sæsonen

Eric Bailly måtte udgå med en knæskade i kampen mod Chelsea. En skade som træner Ole Gunnar Solskjær frygter, kan holde ham ude i sæsonens sidste kamp.

Det så skidt ud for Eric Bailly, som måtte udgå i søndagens kamp mod Chelsea. Forsvarsspilleren har i forvejen døjet med skader, pådrog sig denne gang en knæskade til samlingen. En knæskade som ifølge Ole Gunnar Solskjær kan holde ham ude i de resterende Premier League kampe i sæsonen.

– Han vil højest sandsynligt være ude resten af sæsonen. Jeg tror først, at han vil være tilbage til næste sæson, udtaler Solskjær til BT Sports.

Ivorianeren var netop returneret fra skade, som har holdt ham ude på sidelinjen siden februar. I alt har Bailly blot spillet 18 kampe i alle turneringer denne sæson. Hans norske træner er dog fortrøstningsfuld på hans vegne, og havde også ros til overs.

– Han skal skannes i morgen, men jeg tror ikke, at det er den værste knæskade, man kan have. Han er en kriger og han spillede en god kamp i dag. Han var rolig og afbalanceret.

Bailly var sidst på banen for Manchester United mod Paris Saint Germain i Champions League på udebane.

Forrige artikel

Luke Shaw ærgrer sig over misbrugte chancer

Næste artikel

AS: United-spillere joker om Pogba-skifte

ANNONCE