Solskjær: Greenwood bliver vigtig for os i denne sæson

Ole Gunnar Solskjær kritiserede sine spillere for at stoppe med at spille efter 1-0-scoringen. – Men de kommer til at vokse, lød det fra manageren, der også roste Axel Tuanzebe og Mason Greenwood.

Kønt var det ikke, men Manchester United fik tre point med fra sæsonens første Europa League-kamp, da de slog Astana 1-0 på et mål af Mason Greenwood. Den 17-årige matchvinder kommer til at få flere minutter, lovede Ole Gunnar Solskjær på pressemødet efter kampen. 

– Det ligger naturligt til ham at score mål. Han ved, hvordan han skal ramme bolden, og han viste glimt af, hvad han kan blive til i dag. Han får en vigtig rolle for i denne sæson, lød det fra Solskjær, der også roste Axel Tuanzebe. 

– Axel virkede meget sikker derude, og jeg er glad på hans vegne. Det er et par år siden, han sidst har spillet her, men han gjorde det virkelig godt. 

Nordmanden var dog ikke kun positiv. Han havde også en enkelt løftet pegefinger til sit hold, der trak for meget i håndbremsen efter 1-0-scoringen. 

– Vi stoppede med at spille i de sidste 10 minutter, og det er noget, drengene er nødt til at lære at blive bedre til, sagde Solskjær.

– Det vigtigste er, at vi kommer videre fra gruppespillet. Få sejrene på hjemmebane og så et par enkelte point på udebane. Jeg gjorde det ikke nemt for de unge ved at lave så mange udskiftininger i startopstillingen. Men de skal nok komme til at vokse alle sammen. 

Axel was very assured out there and I am delighted for him. It’s a few years since he played here and he played really well and showed what we already knew about him.”

Greenwood, natural for him to score goals. He knows how to hit the ball and he’s showed glimpses tonight of what he can become. He’s going to be important for us this season. He will get his minutes.”

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Spillerkarakterer: Fred og Gomes med gode præstationer

Næste artikel

Greenwood-scoring overrasker ikke Tuanzebe

Relaterede artikler
Total
0
Share