Spillerkarakterer: Fred og Gomes med gode præstationer

Det var ikke et sprudlende United-mandskab, der tog i mod FC Astana på Old Trafford. Tre point blev det dog til på mål af Mason Greenwood. Fred er kampens spiller med en overbevisende præstation på midtbanen. Også Gomes gør en god figur med skarpe vendinger og godt positionsspil.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv

5 – Den middelmådige indsats

6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ

7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner 

9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

 

Sergio Romero – 6

Den argentinske andenmålmand leverede en upåklagelig præstation mod et passivt Astana-mandskab.

Diogo Dalot – 5

Godkendt kamp af portugiseren, der viser fine takter og hurtige fødder ude på højresiden. Mangler dog slutproduktet i sine indlæg.

Phil Jones – 4

Mod en så dårlig modstander kan man godt forvente mere af Jones. Englænderen kæmper som altid, men mangler nogle gange kølighed, der desværre afføder potentielle farlige chancer til FC Astana.  

Axel Tuanzebe – 5

Godkendt kamp af den tidligere Aston Villa-lejesvend, der efter et par sløje afleveringer i begyndelsen af første halvleg, finder sig til rette.

Marcos Rojo (ud 78’) – 6

God kamp af den aggressive argentiner, der viser gode offensive takter, når han flere gange spiller Rashford fri i dybden.

Nemanja Matic – 5

Godkendt kamp af Matic, der flytter bolden fint rundt og står godt placeret på banen. Serberen virker dog en anelse tung i det til tider, hvilket muligvis skyldes den manglende spilletid.  

Fred (kampens spiller) – 7

Stærk kamp af Fred, der viser stor løbevillighed og kontrollerer pasningsspillet på midtbanen. Derudover var han også tæt på en scoring med to solide forsøg på mål.

Angel Gomes (ud 68) – 7

Det virker måske som en lidt høj karakter, men taget hans alder i betragtning, gør Gomes en særdeles god figur. Det unge talent var fornem til at finde pladsen mellem kæderne og så skarp ud i sine vendinger, når han modtog bolden med ryggen til modstanderen.

Tahith Chong (ud 68’) – 3

Jeg er ikke meget for at indrømme det, men Chong var dårlig her til aften. Intet lykkedes for manden med de store krøller – desværre.

Marcus Rashford – 5

Rashford var vel nok Uniteds farligste spiller, men som fast mand i startopstillingen følger der et ansvar. Der skal scores mål, og det havde englænderen desværre ikke held med i dag.

Mason Greenwood – 6

Med det kampafgørende og ovenikøbet flotte mål hæver Greenwood sig fra den middelmådige præstation i en kamp, hvor han ellers ikke får vist det store.  

Indskiftere:

Jesse Lingard (ind 68’) – 5

Godkendt kamp af Lingard, der så sulten ud, da han kom på banen. Var tæt på at score med en afslutning, der ramte stolpen.

Juan Mata (ind 68’) – 5

Går ind og gør, hvad han skal. Spanieren finder plads i de små rum og rykker rundt på Astana-forsvaret.  

Ashley Young (ind 78’) – UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Europa League-eventyret startede med en smal sejr på mål af Greenwood

Næste artikel

Solskjær: Greenwood bliver vigtig for os i denne sæson

ANNONCE