Solskjær har tiltro til, United bliver succesfulde på transfermarkedet

Ole Gunnar Solskjær er sikker på, at United kan gennemføre et succesfuldt transfervindue, når fodbolden vender tilbage igen.

Coronakrisen har sat hele fodboldscenen i bero på ubestemt tid, men det har til gengæld givet Solskjær og hans team tid og overskud til at forberede sig på et gunstigt transfervindue. 

I et interview med Sky Sports og Gary Neville fortæller United-træneren, hvordan han ser Uniteds rolle udspille sig i det kommende transfervindue. 

– Fodbold vender tilbage til dens normale tilstand igen på et tidspunkt, og det er meget vigtigt, at vi er klar, når det sker, udtaler Solskjær. 

– Vi vil være de bedste til alting og selvfølgelig er der mulighed for at bruge mere tid. Man diskuterer spillere og planer. Vi har evaluereret, hvad vi mangler, vi har set kampe med trænerstaben, evaluerede kampe og diskuterede dem på videoopkald. 

Ifølge nordmanden kan Uniteds enorme pengepung også blive afgørende, når de skal navigere rundt i et uforudsigeligt marked med mange usikkerheder. 

– Hvem ved, hvordan markedet reagerer på dette? Hvem ved, hvilken klub skal sælge spillere? Der kommer måske en situation, hvor vi kan udnytte det, da jeg ved, at vi i United, er én af de mest, måske den mest velhavende klub. Jeg er sikker på, at når tingene vender tilbage til deres normale tilstand, at vi kan gøre, hvad vi ønsker, afslutter Solskjær. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Ikke rimeligt at pege fingre ad fodboldspillerne

Næste artikel

Reus opfordrer Sancho til at blive i Dortmund

ANNONCE