Reus opfordrer Sancho til at blive i Dortmund

Marco Reus opfordrer Jadon Sancho til at blive et år eller to i Dortmund i stedet for at tage til Manchester United, som der har ellers været heftige rygter om.

Manchester United ligner unægteligt det hold, der er i pole position til at sikre sig Jadon Sanchos underskrift til sommer, men nu rækker Sanchos holdkammerat Marco Reus ud efter englænderen. Reus mener nemlig, at Sancho bør tage det med ro og blive i Dortmund.

– Han bør blive her et år eller to mere. Som jeg ser det, er han det perfekte sted lige nu. Her kan han udvikle sig til at blive en mere komplet fodboldspiller, og så kan han altid tage det store spring senere, siger Marco Reus til Bild.

Marco Reus ved, hvad han taler om, når det gælder transfers fra Borussia Dortmund. Reus har af flere omgange haft tilbud fra større og mere lukrative adresser end den, han er på nu, hvor specielt ligarival Bayern München var inde i billeden, men siden han ankom fra Gladbach, har han været tro mod Dortmund.

Selvom Marco Reus opfordrer Sancho til at blive i Dortmund, fortæller flere medier, at Manchester United ligger lunt i svinget i forhold til at hente den 20-årige kantspiller, men spørgsmålet er, om coronakrisen tillader transferen til sommer.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær har tiltro til, United bliver succesfulde på transfermarkedet

Næste artikel

Fra Queiroz til Solskjær: OldTrafford.dk runder 30.000 artikler

ANNONCE