Solskjær kalder De Gea for “verdens bedste” efter pragtpræstation

Manager Ole Gunnar Solskjær siger i et interview, at United havde “verdens bedste” målmand i gårsdagens kamp mod Villareal.

På trods af at Cristiano Ronaldo var manden, der endte med at trække de helt store overskrifter efter gårsdagens sejr over Villareal grundet hans afgørende mål i sidste minut, skal samtlige fans af United verden over være glade for, at klubben har en ekstraordinær god målmand i form af David de Gea.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han leverede en pragtpræstation i går, og han var reelt den eneste grund til, at holdet ikke kom bagud med op til flere mål. Særligt i løbet af 1. halvleg formåede hollænderen Danjuma at spille sig frem til flere store chancer for gæsterne, som let kunne have ført til scoringer. De Gea leverede i alt seks formidable redninger fra skud, som alle blev sendt afsted indenfor straffesparkfeltet, og man kan på ingen måde klantre ham for Paco Alcacers scoring i starten af 2. halvleg.

Efter kampen blev manager Ole Gunnar Solskjær spurgt ind til, hvad han mente om De Geas imponerende præstation i gårsdagens kamp, og han kunne nærmest ikke holde sine følelser tilbage.

”Heldigvis havde vi verdens bedste målmand i aften. David var fantastisk. Jeg er meget tilfreds med hans præstation,” sagde han.

Sidst De Gea spillede mod Villareal pådrog han sig en lettere uheldig rolle, da han brændte det afgørende spark i straffesparkskonkurrencen i sidste sæsons Europa League finale. Af den grund var han formentlig opsat på, at han havde noget, som han skulle revanchere. Store dele af sidste sæson ryger formentlig i glemmebogen for den 30-årige spanier, som i flere situationer blev overhalet af Dean Henderson og rent faktisk endte med at miste positionen som 1. keeper. Det har dog ikke holdt ham fra at arbejde endnu hårdere frem mod starten af indeværende sæson, hvilket Solskjær har bemærket.

“Han var selvfølgelig med til EM, hvor han ikke spillede, men han er virkelig kommet tilbage med en beslutsomhed, en utrolig form for vilje og et ufatteligt arbejdstempo. Han reddede os i aften, det bliver vi nødt til at være realistiske omkring og sige”.

Selvom konkurrencen om målmandspositionen på holdet er skarp, eftersom både Dean Henderson og måske Tom Heaton begge har muligheden for at tilspille sig en plads i startopstillingen, burde Solskjær efter gårsdagens kamp være endnu mindre i tvivl om, hvem der skal spille i næste kamp. Han var heller ikke i tvivl, hvem der fortjente titlen som kampens spiller.

“Selvfølgelig har vi to andre gode målmænd i form af Tom (Heaton) og Dean (Henderson), men i dag fortjener De Gea titlen som kampens spiller,” sagde han afsluttende.

Husk, at du kan følge United igen på lørdag, når Everton gæster Old Trafford med kampstart klokken 13:30 – og mon ikke, at De Gea endnu engang vil besidde målmandspositionen.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

Forrige artikel

Højdepunkter: Ronaldo sender Old Trafford i ekstase dybt inde i dommerens tillægstid

Næste artikel

Cristiano Ronaldo efter Villarreal: Jeg har savnet Manchester United

ANNONCE