Solskjær klager over forkerte kendelser i Sheffield-kamp

Nordmanden siger, at han har fået dommerrapporten fra nederlaget mod Sheffield United, og den fortæller ifølge Solskjær, at to vigtige kendelser skulle have været anderledes.

Det var urimeligt, at Sheffield Uniteds første mål fik lov at stå, mens Anthony Martial kort efter fik et mål annulleret, synes Ole Gunnar Solskjær. Han fortæller, at han i dommerrapporten har fået ord på, at kendelserne var forkerte.

– Momentuet ændrede sig for os efter den kamp. Men jeg har de delegeredes rapport fra kampen, og de siger, at de to kendelser var forkerte, siger manageren ifølge The Guardian.

Det var Sheffield United-spilleren Billy Sharp, der så ud til at gå i ryggen på De Gea ved et hjørnespark, som endte med en scoring, der altså fik lov at stå, og som var forskellen på de to hold i pausen.

– Det er mere sandsynligt, at du vinder, når du kommer foran med 1-0, end når du kommer bagud. Det er marginaler, og sådan har det været hele sæsonen, siger Solskjær.

Man kan måske argumentere for, at Solskjær ikke nødvendigvis har ret i det sidste udsagn, da United i ni Premier League-kampe har vundet efter indledningsvist at være kommet bagude.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Overblik: Opdateret liste over United-handler dette transfervindue

Næste artikel

Solskjær: Vi træner ikke meget for tiden

Relaterede artikler
Total
0
Share