Solskjær med bekymrende skadesopdatering

Ole Gunnar Solskjær gav efter en Watford-kampen alarmerende meldinger på skadessituationen, der i øjeblikket inkluderer Pogba, Shaw, Lindelöf og måske Bailly.

De mange profil-fravalg til kampen mod Watford skyldes ikke alene hvil i et tætpakket kampprogram. Solskjær berettede efter opgøret om en alarmerende skadessituation forud for to vigtige kampe mod Burnley og Liverpool.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Der er tale om Luke Shaw, Paul Pogba og Victor Lindelöf, der alle døjer med skader af usagt længde. Sidstnævnte returnede senest mod Manchester City.

En mand, der lidt overraskende fik lov at starte, var Eric Bailly. Et uheldigt sammenstød med Dean Hendersons knæ gjorde dog fornøjelsen kortvarig, da han måtte i 1. halvleg.

– Der var ingen hjernerystelse, men hans nakke var øm. Han kunne ikke forsætte, så vi tjekker ham i morgen, fortæller Solskjær.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

McTominay stolt af at bære anførerbindet

Næste artikel

Solskjær glad trods middelmådig opvisning

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share